Diensten

Algemene schilderwerken binnen

Verzorgd schilderwerk aangepast qua kleur aan de stijl van uw woning, van uw ruimte. Deco D’hondt is uw ideale partner als het op kleuradvies aankomt.
Zelf een kleur uitsteken, blijkt niet altijd even simpel. Soms is het moeilijk om jezelf een goed beeld te vormen hoe de totale ruimte er uiteindelijk zal uitzien, louter afgaand op een kleur op een staalkaart.
Het kiezen van de juiste kleur is nochtans belangrijk. Kleuren kunnen het uitzicht, de sfeer en het karakter van een gebouw / plaats ingrijpend veranderen. Welk effect hebben kleuren ? Hoe laat u kleur perfect harmoniëren met architectuur ? Hoe combineert u lichte en donkere tinten ? Wat zijn de laatste trends ? Kiest u
– uit milieubewust of medisch standpunt – liever voor milieuvriendelijke verf, ook hier kunnen wij u perfect wegwijs maken in de beschikbare natuurverven en ecologische verf.
Deco D’hondt bekijkt, samen met u, uw ruimte qua meubilair, lichtinval, lichtpunten en adviseert u graag aangaande de kleur die perfect bij uw interieur, uw zaak past.

Speciale verftechnieken

Knappe borsteltechnieken, tijdloos stucwerk, speciale verfeffecten … Decoratieve technieken geven een huis klasse en elegantie.
Een greep uit de keuzemogelijkheden :
- Spateltechnieken
- Zeemveltechnieken
- Cementtechnieken
- Sponstechnieken
- Alle trendy en hedendaagse technieken
     vb. Altamira, Ice, Spatolato di Luce, Stucco profondo, …
Bent u hierin geïnteresseerd, wij overlopen graag met u alle gangbare technieken a.d.h.v. de brochures van verfleveranciers.

Alle spuitwerk

Gebouwen, ruimtes, deuren, meubelen, radiators, … als het praktisch mogelijk is, vormt dit een tijdsbesparend alternatief op het traditionele schilderwerk.

 

Lakwerk van meubelen, keukens, trappen

Of het nu gaat om de behandeling van nieuw materiaal of om oude meubelen / een oude keuken / een oude trap weer een trendy look te geven, Deco D’hondt laat uw houtwerk schitteren.

voor na na

 

Inkleuren - behandelen van alle parket / houten vloeren / trappen ”Het oud maken (= ceruseren)” van meubelen

Een kwalitatieve behandeling van al uw houtwerk met hoogwaardige produkten, garandeert een langdurig resultaat. In functie van de belasting van uw parket / houten vloer of trap, wordt bepaald welk produkt aangewezen is.

  Voor Na

 

Alle soorten behangwerken

Behangwerk blijft “in”. Er bestaat een enorme variëteit in soorten behang, denk maar aan variovlies, glasvezelbehang, laserbehang, klassiek papierbehang, suwide, schildersdoek … Er bestaan eindeloze keuzemogelijkheden qua design, stijl, kleur, breedte van het behang … Uw vakman, Deco D’hondt, assisteert uw graag bij uw keuze. Wij voorzien u van de gewenste staalboeken om u te begeleiden bij het uitzoeken van het behang dat het beste bij uw woning, uw ruimte past.

Uitplamuren gyproc-wanden/plafonds, plaatsen van stop- en hoekprofielen

De perfecte behandeling van gyproc-wanden/plafonds is dé basis voor een kwalitatief en verzorgd eindresultaat. Het plaatsen van nadenbanden, het “uittrekken” van de naden en het plaatsen van stop- en hoekprofielen vereist een zekere handigheid. Ons bedrijf heeft deze vaardigheden perfect onder de knie.

Plaatsen van vloerbekleding

Alle gangbare soorten vloerbekleding worden door ons perfect geplaatst. Of het nu gaat om kamerbreed tapijt, tegeltapijt, vinylvloerbekleding of linoleum, wij hebben het vakmanschap in huis om u het gedroomde eindresultaat te garanderen.

Plaatsen van sierlijsten

Het gebruik van kroonlijsten, muurlijsten of rozetten geeft uw ruimte wat extra cachet. Er wordt gewerkt met kwalitatief materiaal van NMC (Arstyl, Nomastyl) en Orac.

 

 

Magneetwanden

Geven uw bureel, de speel- of slaapkamer van de kinderen, uw keuken, uw zaak dat tikkeltje meer. Er bestaan 3 systemen :
- magneetverf (dispersieprimer met fijne ijzerdeeltjes) waarop magneten kunnen gebruikt worden, overschilderbaar in eender welke kleur of verf.
- magneetvlies, overschilderbaar in kleur naar keuze
- plaatsen van metaalplaat, anti-roest behandeld, bekleed met variovlies + geschilderd volgens uw wens

Algemene schilderwerken buiten

- Volledig schilderwerk van gevels
- Verzorging van het buitenhoutwerk
- Behandeling en schilderwerk van hek- en smeedwerk
- Muren behandelen met anti-graffitiprodukten

Kalei-werken

Een kaleisysteem wordt niet langer meer geassocieerd met boerderijen. Door de toenemende vraag naar buiten- en binnendecoratie en naar een gedurfder kleurgebruik op muren, leent het zich ook perfect voor andere bouwstijlen. Pastoriewoningen, herenhuizen en zelfs nieuwbouwwoningen krijgen een aparte toets...

Schilderen van vloeren, daken, markeringen

 Het betreft hier zowel werken privaat, in de bouw of industrie.

Raambekleding / decoratie

Optrekgordijnen, verticale en horizontale lamellen, plissés, rolgordijnen, screens, paneelgordijnen, vouwpanelen, horren, schutters … Voor al uw gordijnen, zonnewering kunt u ook op ons een beroep doen.